Tid for firmatur

Få utsøkte mat- og vinopplevelser

Din neste firmatur

Unique Tours har som mål å være din riktige reiseplanlegger/arrangør på unike temareiser og arrangementer innen gastronomi, historie og fokus på de gode opplevelsene.

Kulinariske nytelser

Er god mat og drikke viktig for reisen? Da har dere kommet riktig sted!

Det er vår spesialitet.

Reis trygt med oss

Vi er en god samarbeidspartner på firmaturer, enten det er i Norge eller på andre kontinent. Vi skreddersyr pakken etter deres ønske og budsjett.

Velg oss til din firmatur

Vi er en solid reisearrangør

 • Våre ansatte har lang fartstid innen reiseliv og hotellbransjen
 • Vi skreddersyr firma for å bygge fellesskap gjennom gode opplevelser
 • Vi er medlem av reisegarantifondet (RFG)

Få gode mat- og vinopplevelser

 • Unike overnattingsstedene med personlig service
 • De gode og veldrevne restaurantene med lokal mat og vin
 • De riktige små og mellomstore vingårdene med sjel og personlighet!

Kultur og historie

 • Norge – kortreist mat, lokalt drikke og naturopplevelser
 • Sverige – Slott og herregårder – gastronomi
 • Danmark – Kroferie og slott – gastronomi
 • Vi sørger for kulturelle opplevelser enten dere velger Svalbard, Ungarn, Østerrike, England eller andre destinasjoner.

Møt våre reiseledere

Hyggelige og profesjonelle guider følger deg på din reise

Kundeomtaler

“Etter en vintur i Ungarn nylig i regi av Mat & Vinglede v. Einar Zakariassen med fantastisk assistanse fra ungarske Anita Batternay vil jeg varmt anbefale andre mat- og vinelskere å ta kontakt med Einar. En vintur i særklasse! Vi var 19 mat- og vinelskere med utspring fra Anders Christiansen & vinimportøren Viva Vino, og øvrige medlemmer fra Uranienborg Rotaryklubb med flere som deltok på turen. Man var unisont enige om at denne turen er noe av det beste vi har vært med på i sitt slag.”

Mvh Johan Nyquist

Uranienborg Rotary

“Jeg har hatt gleden av å være med Einar på flere vin og mat turer til både Frankrike, Spania, Portugal, Italia og Ungarn.  Med sin bakgrunn har Einar en unik evne til å finne gode plasser å besøke både vin og matmessig.  Gruppene som reiser er ofte av en slik størrelse at både de gastronomiske og sosiale minnene vi sitter igjen med blir gode.  Nå venter vi bare på nye muligheter for å reise igjen”

Mvh Jon Thoresen, Råde

“Vi takker igjen for en flott tur, bra opplegg med Vin & Matglede og Einar Zakariassen, samt hyggelige deltagere. Jeg slutter meg til Lisbets kommentar om mye latter og godt humør. Bedre guide enn Einar og Anita kunne dere vel ikke funnet, så kunnskapsrike og entusiastiske!”

Jan & Bente Flygind

Uranienborg Rotary

“Jeg vil takke deg for en flott tur med et meget bra opplegg. De tilbakemeldingene jeg har fått er udelt positive. Etter min oppfatning var det en flott løsning med hovedfokus på vin, men også et nyttig og lærerikt islett av rumensk kultur og historie. Det hører også med. Og din kunnskap om vin og mat var slett ikke noen ulempe i denne sammenhengen.
Hedvik og jeg ser tilbake på turen med stor glede. Nå gjenstår det å sortere inntrykk og bilder. Tusen takk skal du ha! Kanskje sees vi igjen en gang, enten på vintur eller på Tromøya.”

Finn Torkelsen

Vinklubben Fiin Årgang (Norges Bank)

 “Jeg har hatt gleden av å ha Einar som reiseleder og guide på flere turer. Turene til Stonehenge/Salisbury, Budapest, Dublin og Chester var meget godt organiserte og alle hadde interessante program. Han gjør avtaler med de beste guider og gjennom sine researchturer finner han et godt og variert utvalg av restauranter og spisesteder. Som turist kan du virkelig slappe av og nyte reisen. Du er i de beste hender.

Min hovedinteresse er ølturer og Einar har hatt flere av disse, både til Belgia og England. Jeg har deltatt på turer til Chester, der det også har vært arrangert dagsturer til forskjellige mikrobryggerier. Flotte opplevelser alle.”

Jon Erling Johnsen

Rådgiver NAV Fredrikstad

“ Jeg har hatt gleden av å delta på flere turer med Vin og Matglede, med Einar som en fantastisk reiseleder. Flere turer til Italia, Ungarn og øltur til Chester. Alle turene har vært fulle av fine opplevelser. Det være seg besøk på vingårder med fantastiske viner, restaurantbesøk med fantastisk mat, og ikke minst har man blitt kjent med mange utrolige fine reisefeller. Einar og hans innleide guider har imponert meg med deres kunnskap om lokal mat, vin og områdene vi besøker. Proft opplegg fra begynnelse til slutt. Man kommer hjem med følelsen av å ha blitt litt rikere.

Jeg kan anbefale Vin og Matglede hvis man planlegger en tematur, hvor man vil lære om, og oppleve god mat og vin. Jeg har garantert ikke tatt min siste tur med Einar!

Asbjørn Ristesund

Driftsleder, Olof Lorenzten”

Kontakt oss

Få et uforpliktende tilbud

  Nyhetsbrev

  x

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få reisetips, nyheter og turforslag rett i innboksen!