Vi leverer unike reiser

i det gode liv

Om oss

Unique Tours har som mål å være din riktige reisearrangør på unike tema, kultur og vin/øl-reiser med fokus på reisen i det gode liv.  Måltider av høy kvalitet, vin fra gode produsenter, kulturelle opplevelser, historie og vakker natur er vårt hovedfokus på turene. I tillegg er vi en god samarbeidspartner på flotte firmaturer som skreddersys etter kundens ønske og budsjett.

Rivercruise med unike opplevelser innen vin og matkultur, er også et av våre satsningsområder fra 2022. Vi har funnet en av de beste samarbeidspartnere på dette området.

Vi organiserer også reiser til noen av verdens mest spennende områder innen vin og øl. Vi deler med oss vår kunnskap innen vin, øl og matkultur. Utdannede sommelierer er med som reiseleder på turene.

Vi kan også tilby langtidsferie til spesielt utvalgte steder og hoteller med lokal skandinavisk talende representant til stede på reisemålet/hotellet.

Er du en som søker en opplevelse og en reise utenom det vanlige? Da har du truffet rett aktør!

Einar William Zakariassen

Daglig leder og medeier i Unique Tours. 

Einar har de siste 7 årene vært eier og daglig leder for Vin & Matglede AS.  

Utdannet i hotelladministrasjon fra Norsk Hotellhøyskole og bedriftsøkonom ved BI. 

Sommelier fra Gastronomisk Institutt, er øl-kjenner og faglært kokk. Læretiden i faget tok han ved det anerkjente Hotell Continental i Oslo. Siden har han arbeidet på de beste hotellene i Norge og topprestauranter i inn og utland. I og har eksamen fra WSET, (Wine, Spirit, Education Trust) Advance og Intermidiate. I en årrekke arbeidet Einar som butikksjef i Vinmonopolet Fredrikstad. Han var parallelt med jobben som butikksjef foredragsholder innen vin og mat – internt for Vinmonopolets ansatte.