Langtidsferie på Costa del Sol

Costa Del Sol, eller Solkysten som mange nordmenn kaller området, omfatter den vakre kyststrekningen fra Malaga og sørvestover mot Marbella og Gibraltar. Denne delen av Andalucia er kjent for sine flotte strender, pittoreske landsbyer og behagelige klima året rundt.

Costa Del Sol byr på alt fra storbyer, små hvite landsbyer oppe i fjellene, langstrakte strender, og mange golfbaner. Området har flere interessante historiske steder, blant annet takket være maurerne, som hadde herredømme over store deler av den iberiske halvøy i middelalderen. De satte sitt preg på Andalucia i form av stedsnavn, kultur og arkitektur, deriblant moskeen i Córdoba og kongepalasset Alhambra i Granada.

Aktiviteter og utflukter
Det blir mulighet til å bli med på ulike aktiviterer og utflukter i løpet av oppholdet. Et besøk i Ronda, Granada eller Mijas gir opplevelser av det ekte Spania. En kontrast til det spanske får du i den britiske kronkolonien Gibraltar nær sørspissen av Spania.

Marbella
Marbella er en av de mest populære turistbyene langs Costa del Sol. I hjertet av gamlebyen ligger torget Plaza de los Naranjos – Appelsintorget. Like utenfor sentrum finner du det gigantiske shoppingsenteret La Canada, som inkluderer både kinoer og mange spisesteder. Det andalusiske kjøkken sies å være blant Spanias beste, og du kan glede deg til både tapas og mye god sjømat.

Våre bosteder
Våre langtidshoteller ligger i områdene rundt Marbella. Aloha Gardens ligger rett ved Puerto Banus, cirka 15 minutters kjøretur vest for Marbella. Marbella Beach Resort, Club Playa Real og Atalaya ligger 10 minutters kjøretur øst for Marbella, i en del av Costa del Sol som heter Marbesa. Like ved ligger det populære stedet Elviria. Nordmenn har lange tradisjoner i dette området og har satt sitt preg på mixen av mennesker som besøker restauranter og butikker i sentrum av Elviria. Her finner du supermarkeder med godt utvalg, bank, norsk lege og tannlege samt gourmetbutikk. Elviria er også kjent for å ha de beste strendene i Marbella.

Aktiviteter og utflukter på Costa del Sol

Nyhetsbrev

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få reisetips, nyheter og turforslag rett i innboksen!